روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اعلام کرد:
انتخاب آثار راه یافته به مرحله نهایی دومین جشنواره ملی فیلم و عکس "مادر"

آثار منتخب برای مرحله نهایی جشنواره ملی فیلم و عکس «مادر» انتخاب و اسامی پدیدآورندگان اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده جشنواره ملی فیلم و عکس مادر به همت موسسه فرهنگی و هنری نیلا فرهنگ و حمایت این معاونت با هدف ارج نهادن به جایگاه والای مادر و توجه به تحول و تعالی انسانی و اجتماعی در مهر ماه ۹۸ در دو بخش فیلم و عکس اقدام به فراخوان کرد.

 

 در پی این فراخوان و به علت استقبال خوب هنرمندان، مهلت دریافت آثار تمدید و قرار شد که در اسفند ۹۸ مراسم پایانی جشنواره به همراه نمایش آثار برگزیده در بخش فیلم و نمایشگاه عکس همزمان در تهران و کرمانشاه برگزار شود.

اما در پی بحران کرونا روندها به تعویق افتاده و اختتامیه به زمان مناسب موکول شد.

 

با این حال به منظور ادای احترام به هنرمندانی که آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده بودند، با تصمیم دبیرخانه جشنواره مقرر شد نام هنرمندانی که آثارشان به مرحله نهایی راه یافته اعلام شود

 

لازم به ذکر است در بخش عکس با توجه به اینکه آثار ارائه شده تقریبا در یک سطح قرار داشتند  ۲۸ عکس به بخش پایانی راه یافت تا در روز اختتامیه، در نمایشگاهی ویژه در معرض دید عموم قرار گیرند و از ۳ عکس نیز به صورت ویژه تقدیر شود.

 

همچنین در بخش فیلم، پس از بررسی آثار ارسالی به جشنواره، تعداد ۳۵ فیلم در قالب مستند، داستانی، انیمیشن و تجربی به بخش نهایی راه یافتند.

 

گفتنی است پوران درخشنده، پریوش نظریه، شیوا مقانلو، پادینا رهنما و مهدی یارمحمدی اعضای هیئت انتخاب و داوری بخش فیلم  و احمد ناطقی، فرزاد هاشمی و منصوره معتمدی اعضای هیئت انتخاب و داوری بخش عکس و دبیر این بخش نیز فاطمه ابراهیمی بوده است.

 

 آثار راه یافته به مرحله نهایی انتخاب فیلم دومین جشنواره ملی مادر عبارتند از:

 

 فیلم ننه هما  از داوود جلیلی، نان از لیلا نخعی، دابر از سعید نجاتی، یالمان از عیسی بابایی، بچه خرس ها هم گریه میکنند از مسلم آقا کوچک زاده، اسفوماتو از امیرعلی میردریکوند، او  از سید پیام حسینی، دیگری از آکو زند کریمی و سامان حسین پور، لاله از فریدون عربی، طلای کثیف از سید مرتضی احمدی، بانو و باروت از احمد احمدپور، پریوش از آمنه منشی زاده، داستان عروسک ها از سید مصطفی فخاری نیری، سین آخر از محسن جهانی، آکولاد از محمد صادق رمضانی مقدم، کلاف از ملیحه غلامزاده، گیسو از صمد علیزاده، خانم راول از بهنام بیرام وند، از برای آزادی از احمد خوش نیت، لابلای درختان از محسن نبوی، زمان از مهدی باقری، جیژوان از اشکان ساعدپناه، مرگ تدریجی از امین صحرایی، غلام و کنیز از سعید کریمی و پژمان امیر نژاد، اتاق زایمان از امید راستبین، استسعاد از امیر ابراهیم خلیلی، مسافر کوچولو از نغمه مقصودلو، بازی از علی گیتی نورد، فشار خون از علی ثقفی، فیلم های عزیز - زخم و زندگی شاید همین باشد از سید مهدی موسوی برزکی، آنا از فرشاد صالحی، بی قرار از مهدی صدیقی و مادر دانیل رضا از هاشم مسعودی.

 

همچنین عکاسانی که عکس های آنها به مرحله نهایی انتخاب دومین جشنواره ملی مادر راه یافته عبارتند از:

 

سعید قاسمی، احمد ناجی، علی عبدالله ناصح، امیر صادقیان، هادی دهقان پور، امیر حسین کمالی، سیما جهانگرد، نرجس شادمان، حمید عابدی، فاخته جلایر نژاد، یاسر محمدخانی، فاطمه عابدی، محمد ابراهیمی، جمشید فرجوندفر، علی اصغر فیض اللهی، مریم دشتی، علی آبک، جواد رضایی، داوود ایزدپناه، پروین بهرامی، مینا نوعی، مهدی ایمانی و عادل عزیز.

 

-----