بدون شک انتخاب این شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در سال 1401 از سوی مقام معظم رهبری، انتخابی مدبرانه و حکیمانه است.
این شعار، حرکت در مسیر تعالی، رونق و پیشرفت ایران اسلامی را سهل تر و هموارتر می کند.
لازم به یادآوری است که در مسیر پیشرفت ایران اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بانوان سهم بسیار بسزا و شایسته ای ایفا کردند.
از فراگیری متون دینی، کسب دانش و دستیابی به علوم مختلف دوشادوش مردان تا دانش افزایی و کسب قله های پیشرفت و موفقیت در زمینه های علمی و فنی در حوزه های مختلف.
با گذشت چهل و اندی سال از ظهور انقلاب اسلامی، نقش آفرینی بانوان در گسترش علوم اسلامی برای افراد جامعه قابل ملاحظه است.
کسب علم، ترجمه کتب، کارآفرینی، اشتغال زایی، تبلیغ و تدریس و … همگی نمونه هایی از شکوفایی استعداد زنان در محیط انقلاب اسلامی است.
زنان عناصر موثر و مهمی در تغییر ارزشها و باورها و رفتارهای جامعه می باشند.
زن به واسطه جایگاه تربیتی محور کلیدی خانواده است و خانواده به عنوان مهم ترین عنصر نظام اجتماعی و هسته بنیادین تحولات آن، نهاد فعال جامعه ساز تلقی می شود . پس زن انسان ساز و جامعه ساز است.
بنابراین انتظار می رود که در مسیر پیش رو نیز با توان و همت و با هدف و برنامه ریزی و امید و تلاش در جهت تولید و دانش و اشتغال آفرینی بیش از پیش حرکت و کوشش نماییم و تا حصول نتیجه از پای ننشینیم.
در این میسر باید اعضای خانواده را نیز با خود همراه و هدایت نمود که به گفته رهبر گرانقدر انقلاب تولید راه اصلی عبور از سختی ها و مشکلات کشور است.
معصومه هوشمند؛ فعال فرهنگی استان هرمزگان
منبع خبر: راه دانا