نشست تخصصی حقوق کودک در معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری

نشست تخصصی بررسی حقوق کودک و آیین نامه های حقوقی در راستای حفاظت از حقوق کودکان در کشور، به میزبانی معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مسئولان وزارت دادگستری و قوه قضائیه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در این نشست که با هدف بررسی چالش‌های حقوقی حوزه کودکان و بررسی راهکارهای حمایت حقوقی و اجتماعی از کودکان برگزار شد، دکتر کاظمی، دبیرمرجع ملی کمیسیون حقوق کودک و معاون وزیر دادگستری، دکتر هادی ، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه، خانم دکتر پور مسجدیان، معاون حقوقی معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده،خانم دکتر فلاحیان، معاون بررسی‌های راهبردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به طرح دیدگاه‌های خود در زمینه آسیب های حوزه کودکان در کشور و تبیین راهکارهای قانونی رفع این آسیب ها پرداختند.


دکتر خزعلی، ضمن شنیدن نظرات کارشناسی و تخصصی حاضران بر ضرورت حمایت از کودکان بی‌سرپرست، بد سرپرست و بزه دیده تاکید کرد و برای حمایت از طرح‌ها و آئین‌نامه‌های کاربردی در زمینه حقوق کودکان در کشورمان اعلام آمادگی کرد.


خانم خزعلی طرح‌هایی همانند "شوق زندگی" ، که در برخی شهرهای کشور در حال اجرا هستند را مورد تحسین قرار داد و گفت: معاونت زنان و امور خانواده از این طرح ها استقبال می‌کند و در اجرای طرح ها می تواند همراه قوه قضائیه و بهزیستی باشد.


ضمن اینکه طرح‌هایی از سوی معاونت زنان در همکاری با بهزیستی و مراکزی مثل شیرخوارگاه آمنه اجرا شده و در حال حاضر هم ادامه دارد.


دراین نشست دکتر کاظمی ،دبیر مرجع ملی کمیسیون حقوق کودک به تبیین طرح هایی از جمله لایحه جامع حقوق کودکان،و اصلاح حمایت از کودکان با مدل خانواده محور پرداخت و گفت این طرح ها و برنامه ریزی ها، در راستای حمایت از کودکان مهاجر، کودکان مبتلا به بیماری های خاص، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و کودکان بازمانده از تحصیل به دلیل کار یا شرایط خانوادگی، انجام شده و در حال اجراست که برای اجرای هر چه بهتر و ضمانت اجرایی در مباحث حقوقی و قانونی نیازمند اصلاح زیر ساخت ها و هم‌افزایی نهادهای مرتبط هستیم.


در پایان، نمایندگان قوه قضائیه و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره برخی اقدامات متقابل و همکاری در جهت احقاق هر چه بیشتر حقوق کودکان ، با یکدیگر توافق کردند.

-----