رییس جمهور به وعده هایم به بانوان و جوانان عمل خواهم کرد

دکتر روحانی: به بانوان و جوانان قول می دهم یکی از برنامه های دولت دوازدهم اینست که مدیریت جامعه را قدم به قدم به جوانان و بانوان واگذار کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ رییس جمهور در اولین سفر استانی دولت دوازدهم به استان سیستان و بلوچستان در بخشی از سخنانش با اشاره به اینکه یکی از وعده‌ها و برنامه‌های دولت دوازدهم واگذاری قدم به قدم مدیریت جامعه و کشور به جوانان و بانوان شایسته بود، گفت: خوشحالم که امروز در شوراها و دیگر نهادهای دولتی و اجرایی کشور، شاهد حضور فعال بانوان شایسته هستیم. برای ما همواره اصل بر شایستگی است و شیعه، سنی، مرد یا زن، بلوچ یا غیربلوچ بودن، اصل نیست.

  دکتر روحانی در اجتماع بزرگ مردم زابل افزود: سیستان و بلوچستان سرزمین اسطوره ها و در همیشه تاریخ، حافظ مرزهای ایران بوده است یک قبله، کتاب و پیامبر داریم، افتخار جهان بشریت پیامبر اسلام است که اشرف مخلوقات عالم است و راه نجات ما وحدت و پیروی از اخلاق محمدی (ص) است.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه همه مذاهب از درخت تنومند اسلام، پیامبر (ص) و قرآن سرچشمه می گیرد گفت: اینجا سرزمین مراجع و علمای بزرگ از جمله آیت الله سیستانی است که از نجف و در حمایت از سنی و کرد عراقی سخن می گوید اختلاف اقوام، مذاهب و تروریسم را در سراسر منطقه رخنه دادند؛ جز ایران عزیز که بدلیل اسلام معتدل فرصتی به اختلاف و تروریسم نداد.

دکتر روحانی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: چابهار سرزمین 4 بهار و زابل سرزمین تاریخی ایران و همه شهرهای دیگر سیستان و بلوچستان بخشی مهم از تاریخ این کشور هستند و سیستان و بلوچستان باید با توسعه مناطق آزاد بازارچه‌های مرزی، انتقال گاز، توسعه راه‌آهن و بنادر و تکیه بر گردشگری، بیش از پیش آباد و سرافراز باشد.

ایشان با اشاره به کمک مردم استان به زلزله زدگان کرمانشاه گفت: نماد ایران متحد در این گذرگاه تاریخی است

 

-----