معصومه ابتکار به دیدار مادر شهیدان بارفروش در کاشان رفت
معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده به دیدار تنها مادر چهارشهید استان اصفهان در کاشان رفت
خانم ابتکار در این دیدار ضمن آویختن حلقه گل یک لوح تقدیر و تابلو فرش قرآنی به این مادر شهید تنها مادر چهار شهیده استان اصفهان در کاشان اهدا کرد.
خانم حسین زاده، با تاکید بر اینکه ما هیچ کاری به سکه و دلار وارز نداریم گفت: فقط خواستار تحقق آرمان های شهدا و اهداف بویژه حجاب و اخلاق اسلامی در همه اقشارجامعه خاصه بانوان هستم.
خانم ابتکار نیز در پاسخ این کلام مادر شهیدان بارفروش گفت شما با وجود فرزندانت قطعا بالاترین ذخایر وو گنج معنوی دنیوی و اخروی را دارید و از این مراتب دنیوی بی نیاز هستید.
مادر شهیدان بارفروش در این دیدار تسهیل و گشایش امور اقتصادی مردم را از دولتمردان خواستار شد و گفت: فراهم کردن شرایط رفاهی مردم و گشایش امور آنها از طریق دستگاه های اجرایی است.
شایان ذکر است خانم ابتکار هم اکنون منزل شهیدان بارفروش را برای بازدید اورژانس اجتماعی و نمایشگاه توانمندیهای زنان در اداره بهزیستی شهرستان کاشان ترک کرد.
خانم ابتکار پس از این برنامه در ساعت ۳ عصر امروز در نشست بانوان فعال اجتماعی و فرهنگی شهرستان شرکت می کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان