سرخط خبرهای هفتگی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده

سر خط و خلاصه اخبار هفتگی معاونت زنان و خانواده در سه شنبه 28 مرداد 99


به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی اش همیشگی


سه شنبه 28 مرداد 99 با "سر خط خبرهای هفتگی معاونت زنان و خانواده" در خدمت شما هستم.


تشکیل جلسه بررسی مسایل مرتبط با خانواده با حضور معاون اول رییس جمهور

در این جلسه که معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و وزرای ورزش و جوانان و آموزش و پرورش نیز حضور داشتند به مناسبت در روز ملی خانواده اقدامات صورت گرفته و برنامه های آتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر جهانگیری در این نشست تصریح کرد: از دلایل مهمی که کشور با وجود فشارهای سنگین آمریکا و نیز پیامدهای ناشی از بحران کرونا همچنان با قوام و پایدار مانده اینست که نهاد خانواده در ایران از استحکام خوبی برخوردار است و این موضوع نقش تعیین کننده ای در تاب آوری جامعه داشته است.



جوانانی که تازه ازدواج کرده‌اند در اولویت وام ودیعه مسکن هستند

معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نشست زنده اینستاگرامی در روز جوان با اشاره به تدوین ۱۲ مهارت مهم زندگی برای نوجوانان و ارایه آن از طریق وزارت آموزش و پرورش، اقدامات مختلف دولت در این حوزه را بر شمرد و از جمله در مورد ازدواج جوانان گفت: زوج های جوان در اولویت وام ودیعه مسکن قرار گرفته اند. 



‏حمایت دولت از تشکل های مردم نهاد و فعالیت مدنی

در نشست ویدئوکنفرانسی معاون رییس جمهور با نمایندگان تشکل های مردم نهاد ۳۱ استان کشور، نساء نویری مدیرکل دفتر هماهنگی معاونت ضمن ارائه گزارش کار این  معاونت تصریح کرد: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در دولت دوازدهم ۱۴۱ طرح را به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم از طریق استانداری با سمن ها اجرا کرده است. همچنین با آموزش طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی برای حدود ۱۳۸۰ نماینده تشکل های مردم نهاد با میانگین ۳۴ ساعت، آنها به عنوان تسهیلگر محلی به مناطق حاشیه نشین و پرآسیب اعزام شده آموزش های لازم را به خانواده ها ارائه دادند.


نقش اسناد ارتقا وضعیت زنان و خانواده در بهبود شرایط اجتماعی

 زهرا جواهریان معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت با تاکید بر اینکه در اسناد ارتقاء وضعیت زنان و خانواده مصوب شورای برنامه ریزی استان ها، برنامه های نتیجه محور مد نظر است، گفت از موضوعاتی که در تمام استان ها در اولویت رسیدگی، شناسایی شده، مشکل افزایش طلاق است.وی در گفتگویی با سایت معاونت ابعاد مختلف اجرای این اسناد را برای بهبود شرایط اجتماعی تشریح کرد.



 نشست مشترک معاونت با فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی

در پی اعلام آمادگی معاونت و دعوت فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، معاون رییس جمهور و تنی چند از مسئولین معاونت در مجلس شورای اسلامی حضور یافته و گزارش عملکرد در موضوعات اجرای سیاست های کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری، اجرای مواد 101، 102 و 80 قانون برنامه ششم توسعه و سیاست های اختصاصی رییس جمهور دکتر روحانی ارایه دادند. بانوان نماینده مجلس نیز نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

 

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با شرکت در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشجویی رویش با اشاره به اینکه کانون‌های دانشجویی فرصت‌های گرانقدری هستند، گفت: معاونت در سه طرح کمند یا کارآفرینی، مهارت آموزی و نوآوری دانشجویان، برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی، تولید فرهنگی و مد و لباس دانشجویی و سفیران فرهنگی با وزارت علوم در همکاری مشترک بوده و اعتقاد داریم از طریق این طرح ها دختران دانشجو باید در هنگام فارغ التحصیلی دست کم یک مهارت را فراگرفته باشند.


مشروح اخبار مورد اشاره را در سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به آدرس www.women.gov.ir  و حساب اینستاگرام ما می توانید بخوانید.

تا سه شنبه هفته آینده خدانگهدار

-----