شناسه خبر: 10221نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1398/1/5 16:59

در گفت و گوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با جمیله طهماسبی قهرمان قایقرانی کشورمان مطرح شد: تا پایان عملیات امداد و نجات در کنار هموطنان سیل زده خواهم ماند

طهماسبی با اشاره به اینکه دومین اکیپ قایقرانان امدادرسان نیز امروز وارد منطقه خواهند شد تصریح کرد همگی تا پایان وضعیت بحرانی در کنار مردم عزیز گلستان خواهیم ماند.

جمیله طهماسبی مربی و ورزشکار اسبق تیم ملی قایقرانی و دارنده ۳ مدال طلای آسیایی که از دقایق ابتدایی وقوع سیل گلستان به همراه یک اکیپ از جوانان قایقران مازنی در این استان مستقر شده و به کمک تیم فعال خود مشغول امداد رسانی به اهالی آق قلا هستند در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در نخستین لحظات وقوع حادثه در استان گلستان پس از هماهنگی با معاون استاندار و هلال احمر استان و استعلام نیاز به قایقرانانی که تبحر کار در سیلاب را داشته باشند، بلافاصله با تشکیل یک اکیپ ۵ نفره عازم آق قلا شدیم و از همان ساعات اولیه وارد آب شدیم و کار امداد و نجات را آغاز کردیم
وی افزود: در مرحله اول خانم بارداری را با کمک تخته موج سواری از محاصره سیلاب نجات دادیم و به مرکز درمانی رساندیم و پس از آن در یک عملیات ۳ ساعته موفق به نجات یک خانواده ۵ نفره با یک فرزند معلول که در شهرکی صنعتی در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند، شدیم و کار ما تا حدود ۲٫۳۰ بامداد ادامه داشت.
نایب رییس مجمع جوانان سازمان های مردم نهاد استان مازندران با بیان اینکه در روز دوم هم کار امداد و نجات تا حدود ظهر ادامه داشت افزود:  پس از آن با حضور در میدان قدس آق قلا کار انتقال غذا و مایحتاج به خانواده هایی که در منازل خود مانده اند را انجام می دهیم. به این شکل که با قایق در خیابانهای اصلی، فرعی و کوچه های شهر خانه به خانه سراغ خانوادها می رویم و غذای روزانه، دارو و سایر اقلام مورد نیاز را بین آنها توزیع می کنیم ضمن اینکه امدادگران هلال احمر اعم از زن و مرد نیز با جدیت و تلاش بی وقفه در امر کمک رسانی فعال هستند.
طهماسبی با اشاره به اینکه ساکنان طبقات اول و همکف خانه های شهر کاملا تخلیه شده و در کمپ ها اسکان داده شده اند گفت:  متاسفانه بیشتر ساکنان طبقات دوم و بالاتر علیرغم خطرات موجود، از بیم سرقت منازلشان حاضر به ترک خانه های خود نیستند.
این بانوی ورزشکار اقلامی همچون شیر خشک، پوشک، وسایل بهداشتی بانوان و دارو را از عمده نیازهای ساکنان منطقه عنوان کرد و از هموطنان فهیم درخواست کرد از واریز وجه به حساب های شخصی افراد خودداری کنند و کمک های خود را جهت تسهیل و تسریع در امر کمک رسانی به جمعیت هلال احمر تحویل دهند.
وی با بیان اینکه در این چند روز به نوعدوستی و از خود گذشتگی مردم کشورم بیش از پیش ایمان پیدا کردم از پزشکان کشورمان جهت حضور در مناطق سیل زده و کمک رسانی به مردم نیازمند خدمات پزشکی دعوت کرد و از آنان خواست تا در این موقعیت بحرانی بیش از پیش در کنار هموطنانشان باشند.
طهماسبی با اشاره به اینکه دومین اکیپ قایقرانان امدادرسان نیز امروز وارد منطقه خواهند شد تصریح کرد همگی تا پایان وضعیت بحرانی در کنار مردم عزیز گلستان خواهیم ماند.