شناسه خبر: 10571نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1398/3/22 11:25

شهری که فرماندار و بخشداری مرکزی اش تحت مدیریت زنان است

استانداری تهران با حکم خانم لیلا واثقی به عنوان فرماندار شهرستان قدس، علاوه بر بخشدار مرکزی این شهرستان که یک خانم است، انتصابات حوزه زنان را سرعت بخشیده است.

معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در شورای اداری شهرستان قدس در خصوص انتصابات بانوان گفت: در روندهای دو سال اخیر و پس از مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر اختصاص ۳۰ درصد از مدیریت ها به زنان و بررسی های معاونت در این زمینه، استان تهران عقب افتاده بود. مثلا چند سالی است که استان سیستان و بلوچستان یا خوزستان فرماندار زن دارد.

وی با اشاره به انتصابات در شهرستان قدس گفت: حالا استانداری تهران هم با حکم خانم لیلا واثقی به عنوان فرماندار شهرستان قدس، علاوه بر بخشدار مرکزی این شهرستان که یک خانم است، انتصابات مورد نظر را سرعت بخشیده است.

اول خردادماه جاری استاندار تهران طی حکمی لیلا واثقی (سمت چپ عکس) را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان قدس منصوب کرد.

تیرماه سال گذشته “ماریا سادات رضوی” (سمت راست عکس) به عنوان بخشدار مرکزی این شهرستان منصوب شد.

شهرستان قدس در غرب تهران حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد‌.

استانداری تهران با حکم خانم لیلا واثقی به عنوان فرماندار شهرستان قدس، علاوه بر بخشدار مرکزی این شهرستان که یک خانم است، انتصابات حوزه زنان را سرعت بخشیده است.