دیدار معاون رییس جمهور با آیت الله العظمی علوی گرگانی
در پی سفر معاون رییس جمهور به استان قم، خانم دکتر خزعلی با آیت الله العظمی علوی گرگانی دیدار و گفتگو کرد.
معاون امور زنان و خانواده در دیدار با با آیت الله العظمی علوی گرگانی گفت: توانمندسازی، مهارت آموزی، اشتغال زنان بیسرپرست و از بین بردن آسیبها، از اهداف و اولویتهای اصلی دولت در رابطه با جامعه زنان کشور است.
وی همچنین بیان کرد: زنان ایرانی باید با جلوگیری از افراط و تفریط به الگوی زن مسلمان تبدیل شوند.
خانم دکتر خزعلی ضمن تاکید بر جایگاه مهم زنان در جامعه ادامه داد: سرمایه گذاری بر روی مساله زن و مادر سبب تحکیم بنیان خانواده و به سود کشور است.
وی با اشاره به برنامه های معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری، ابراز داشت: هدف اصلی معاونت امور زنان و خانواده این است که بتواند کرامت و منزلت زنان را در جامعه نهادینه کند.
معاون رییس جمهور ضمن یادآوری اینکه نمیتوانیم تمام مشکلات را یکباره از بین ببریم، افزود: میخواهیم در دو بخش مشکلات زنان را پیگیری کنیم تا از رشد و توسعه آن بکاهیم؛ پس باید در ابتدا مهارت اموزی و توانمندسازی زنان در دستورکار قرار گیرد و اشتغال برای زنان سرپرست خانوار در اولویت باشد.
وی ادامه داد: همچنین جلوگیری از آسیبها و به طور خاص آسیب هایی مانند اعتیاد، طلاق و پیشگیری از موارد مشابه آن مدنظر است.