دکتر خزعلی تاکید کرد؛
لزوم مستندسازی مجاهدتهای عظیم مادران شهدا و بانوان جانباز
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با بانوی جانباز 70 درصد و مادر چهار شهید دفاع مقدس گفت: مادران شهدا و بانوان جانباز سرمایه ملی هستند و مجاهدتهای آنها باید مستندسازی شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با حضور در منزل شهیدان فرهاد، با سیما ملکفر بانوی جانباز 70 درصد و مادر این شهیدان دیدار و گفتگو کرد.
وی با اشاره به فداکاری مادران و همسران شهدا و جانباز افزود: اینکه شما به عنوان یک بانوی مجاهد پس از شهادت چهار فرزند، همچنان دغدغه پرورش نسل داشتید و پنج فرزند دیگر را با وجود مشکلات جانبازی متعدد پرورش دادید، قابل ستایش است.
معاون رئیسجمهور با اشاره به روحیه انقلابی و مقاوم بانوان دزفولی خاطرنشان کرد: باید این مجاهدت عظیم زنان فداکار و مجاهد ایرانی ثبت و ضبط شده و به مردم نمایش داده شود.
دکتر خزعلی ادامه داد: شما مادران شهدا با خدا معامله کرده و در اوج مشکلات، در مسیر جهاد فرزندآوری قدم برداشتید که همگی نشات گرفته از ایمان و توکل شما بوده و امروز همه ما مدیون این رشادتهای بیشمار هستیم.