شناسه خبر: 16396نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1402/2/8 15:07

دکتر کریمی: نشست تخصصی «دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات» برگزار می‌شود/ حضور بیش از 377 هزار بانو در جشن روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات

مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: نشست تخصصی «دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات: دستاوردها، چالش‌ها و راهکارها» به مناسبت روز جهانی بزرگداشت دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، دکتر خدیجه کریمی، مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار کرد: نشست تخصصی «دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات: دستاوردها، چالش‌ها و راهکارها» به مناسبت روز جهانی بزرگداشت دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات به همت اداره کل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده روز شنبه 9 اردیبهشت‌ماه 1402 در این معاونت برگزار می‌شود.

وی افزود: از سال 2011 که روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات در تقویم بین‌المللی ثبت شده است، بیش از 377 هزار دختر و زن جوان در بیش از 11 هزار و 400 جشنِ روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات در 171 کشور شرکت کرده‌اند.

مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: هرساله دولت‌ها، مقامات ملی نظارتی و شرکت‌های فناوری اطلاعات، مؤسسات دانشگاهی، آژانس‌های سازمان‌ملل و سازمان‌های غیردولتی در سراسر جهان، روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات را به اشکال مختلف برگزار می‌کنند.

دکتر کریمی ادامه داد: این معاونت در جایگاه مرجع ملی زنان در کشور با همکاری موسسه صیانت از حقوق زنان، نهاد ملی یونسکو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و‌ وزارت آموزش و پرورش و با هدف الهام‌بخشیدن و تشویق دختران به دنبال کردن آینده‌ای روشن در حوزه‌ فناوری ارتباطات و توانمندسازی آن‌ها با حصول اطمینان از داشتن مهارت‌ها، اعتماد به نفس و حمایت لازم برای دستیابی به اهدافشان، نشست تخصصی «دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات: دستاوردها، چالش‌ها و راهکارها» را برای هم‌اندیشی و تعامل نهادهای تاثیرگذار در این حوزه برگزار می‌کند.

لازم به ذکر است در این نشست، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد به تبادل نظرات و گفتگو خواهند پرداخت.