شناسه خبر: 16399نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1402/2/8 16:10

دکتر خزعلی تاکید کرد؛ ضرورت ایجاد راهکارهای قانونی برای حمایت از زنان زندانی

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در زندان سپیدار از نزدیک وضعیت بانوان زندانی خوزستان را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد و بر ضرورت ایجاد راهکارهای قانونی برای حمایت از زنان زندانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در زندان سپیدار ضمن بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی زنان در استان خوزستان از بندهای بانوان بازدید حضوری کرد و از نزدیک وضعیت زندانیان را مورد بررسی قرار داد.

وی با تاکید بر آموزش و توانمندسازی بانوان زندانی خاطرنشان کرد: طبق گزارش‌ها با اینکه فقط یک درصد از زندانیان را زنان تشکیل می‌دهند اما همین یک درصد هم آمار بالایی بوده، چراکه پایداری هر خانواده‌ای نیازمند حضور موثر و مطلوب زن است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: باید وضعیت زنان زندانی جدی گرفته شود و در مواردی که مانع قانونی وجود ندارد، حمایت‌ها پای کار بیایند.

همچنین صادق جعفری چگنی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در این بازدید به ارائه گزارشی از وضعیت بانوان زندانی و آسیب‌های اجتماعی حوزه زنان از جمله آمار بالای قتل‌های ناموسی، اشتغال زنان در مشاغل سخت، لزوم افزایش تجهیزات بهداشت و درمانی و توانمندسازی بانوان پرداخت.