شناسه خبر: 17649نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1403/2/20 16:41

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده: حمایت دولت از مهاجرت معکوس به روستاها

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ دکتر انسیه خزعلی؛ در بازدید از کارگاه میوه خشک کنی روستای قباد بزن در جریان فعالیت و مسائل و مشکلات بانوان این روستا قرار گرفت.


در این دیدار یکی از بانوان کارآفرین فعال در امر میوه خشک کنی بیان کرد: بیش از 7 سال است که در این حرفه فعالیت داریم و تعداد 15 خانم نیز در این کارگاه مشغول به کار هستند.


وی افزود: در این کارگاه با توجه به چهارفصل بودن کشورمان، در طول سال تولید میوه خشک را داریم اما به دلیل نداشتن سیب سلامت نمی‌توانیم به طور مستقیم صادرات انجام دهیم‌ و محصولات به صورت فله به صادر کننده با قیمت پایین فروخته می‌شود.


این تولیدکننده بیان کرد: کوچک بودن فضای کارگاهی و عدم وجود برندینگ و سرمایه در گردش و مشکلات مربوط به فروش محصولات از دیگر مسائل مورد توجه است.


معاون رئیس‌جمهور نیز در این بازدید در خصوص تامین زمین برای کارگاه و مسکن در روستا جویا شد و گفت: مشکل واگذاری زمین برای کارگاه و مسکن در روستا با همکاری دستگاههای مسئول انجام و کارهای اداری برای الحاق زمین‌های کارگاهی تا چند ماه آینده سریعتر حل شود.


وی با تاکید بر حمایت دولت از مهاجرت معکوس بیان کرد: دولت با ارائه تسهیلات و تسهیل در اعطای مجوز و مکان کارگاهی و نیز مصوبه پشتیبانی از بانوان و کارآفرینان به دنبال حمایت از مشاغل روستایی است.