شناسه خبر: 7923نسخه چاپی
تاریخ خبر: 1396/9/12 10:14

کارآفرینی به سبک قهرمانی جهان؛ رونمایی از برند "سیب سمیرم"

معصومه ابتکار در مراسم رونمایی از نشان سیب سمیرم خواهران منصوریان: مسئولیت اجتماعی، اصل محوری در اقتصاد است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امورزنان و خانواده، شهربانو، الهه و سهیلا منصوریان که این روزها با اکران مستند «صفر تا سکو» حسابی خبرساز هستند، حالا در یک عرصه دیگر نیز حریف می‌طلبند. آنها که قهرمانی‌های کشوری و جهانی را در کارنامه دارند، در کمک به کشاورزان سیب شهرشان می گویند سیب را ۲۰ درصد بالاتر از قیمت دلال از باغ‌دار سمیرمی خریده ایم و با حذف واسطه‌ها و همکاری مدیران فروشگاه زنجیره‌ای رفاه، این محصول را به دست مصرف‌کننده می‌رسانیم تا هم باغ‌دار سود بیشتری ببرد و هم محصول ارزان‌تر به دست مشتری برسد.

در کنار خواهران منصوریان، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر گلزاده کرمانی مدیر فروشگاه‌های رفاه و مهتاب کرامتی به نمایندگی از هنرمندان حضور داشتند و از سیب سمیرم رونمایی کردند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده عصر جمعه در همایش رونمایی از برند سیب سمیرم که به ابتکار فروشگاه های زنجیره ای رفاه در سالن همایش های رایزن تهران برگزار شد به تشریح وضعیت حضور زنان در عرصه های ملی پرداخت و حضور زنان را در عرصه اقتصادی موثر ارزیابی کرد و گفت: مهم ترین مبحثی که امروز در سطح ملی و بین المللی مطرح است توجه به مسئولیت اجتماعی در حوزه های مختلف به خصوص اقتصاد است.

معصومه ابتکار گفت: بحث مسئولیت اجتماعی نقشی محوری در دنیا دارد و توجه به آن روز به روز با اهمیت تر شده و به طور روزافزون در بنگاه های مختلف در حال شکل گیری است.

معاون رییس جمهور csr و یا فعالیت داوطلبانه و با انگیزه های معنوی بخش مهمی از تحولات اجتماعی کشورها محسوب می شود و فعالیت دو حوزه اجتماعی و اقتصادی در کنار یکدیگر به طور طبیعی در تعالی فعالیت های اجتماعی و عرصه های مختلف دیگر نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به حمایت ویژه دولت از زنان کارآفرین گفت: خوشبختانه امروزه زمینه های بسیار خوبی برای فعالیت زنان در اجتماع وجود دارد و آنها توانسته اند در عرصه های مختلف ورزشی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... نقش موثری ایفا کنند و حضور پررنگی داشته باشند و این قابل تقدیر است.

ابتکار با اشاره به اینکه اکنون تولید و کارآفرینی حرف اول را در جهان می زند گفت: امروزه تجارت الکترونیک در صدر توجهات کشورهای مختلف قرار گرفته و امیدواریم با ایجاد بسترهای مناسب بتوان کارآفرینان را به سمت این نوع تجارت سوق داد.

گفتنی است در این جلسه از برند "رفاه رسانه" شرکت تخصصی فروشگاه‌های رفاه در حوزه توسعه ایده‌های تجاری با مشارکت قهرمانان ملی و نامی نیز رونمایی شد. ماموریت رفاه رسانه، توسعه ایده‌های تجاری و معرفی آن به جامعه و در راستای مسئولیت‌پذیری اجتماعی است. رفاه رسانه که با شعار آینده روشن‌تر برای فرزندان و کشاورزان سمیرم با کارآفرینی "خواهران منصوریان" و مشارکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه؛ این مراسم  را برگزار کرده در نظر دارد تا یک سال آینده ده پروژه برندینگ و ایجاد کسب و کار برای قهرمانان نامی کشور را ایجاد نماید.