دیدارهای معصومه ابتکار با وزیر امور خارجه و رییس پارلمان سوئد در استکهلم
معصومه ابتکار روز دوم سفرش به سوئد با وزیر امورخارجه آن کشور دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ خانم مارگوت والستروم در این دیدار که به منظور تقویت همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری صورت گرفت، بر پایبندی کشورش و اتحادیه اروپا به برجام تاکید کرد.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده سپس در میزگرد توان افزایی اقتصادی زنان در تجارت و کارآفرینی به ریاست آن لینده وزیر تجارت و امور اروپایی سوئد، سخنرانی کرده و به تبادل نظر با دیگر شرکت کنندگان این اجلاس پرداخت.
ملاقات با آقای اوربان اهلین رییس پارلمان سوئد دیگر برنامه ابتکار بود که طی آن موضوع تقویت مبادلات پارلمانی و تبادل تجربیات در زمینه قوانین دو کشور مورد بحث قرار گرفت.
معاون رییس جمهور همچنین در حاشیه اجلاس استکهلم با اخیم اشتاینر رییس برنامه عمران ملل متحد درباره همکاری در زمینه توان افزایی زنان در علم و تکنولوژی دیدار و گفت و گو کرد.
آخرین برنامه معصومه ابتکار قبل از پرواز به تهران، مصاحبه با تلویزیون دولتی سوئد بود که ضمن پاسخگویی به سئوالات به بیان دستاوردهای زنان ایرانی در حوزه های مختلف مانند علم، ورزش و هنر پرداخت.