معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بانوان 40 درصد از کارکنان دولت را تشکیل داده اند، گفت: این قشر به نسبت جمعیت سهم کمتری در پست های مدیریتی کشور بر عهده دارند.
معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: روستاها باید هویت واقعی خود را بازیابد و این مهم با ارائه آموزش های خاص به روستائیان و توانمندسازی زنان روستایی محقق می شود.
بیمارستان بین المللی 300 تختخوابی میلاد در ارومیه به عنوان نخستین بیمارستان هوشمند کشور روز شنبه با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده به بهره برداری رسید.
معاون رئیس جمهور در ارمور زنان و خانواده در سفر خود به استان آذربایجان غربی از بند نسوان زندان مرکزی زنان و اورژانس اجتماعی ارومیه بازدید کرد.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده صبح امروز(شنبه) به استان آدربایجان غربی سفر کرد.
پویش مردمی ارمغان آزادی برای دومین سال با شعار «زندان جای مادران نیست» درصدد است زمینه آزادی 250 زندانی زنی را فراهم کند که با عنوان جرائم غیرعمد در بند زندان هستند.
معصومه ابتکار در مراسم افتتاحیه همایش بین المللی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست در دانشگاه الزهرا، هنر را ابزاری توانمند در اصلاح نگرش، تغییر رفتار و جریان سازی اجتماعی در زمینه های مختلف از جمله حفاظت از محیط زیست دانست.
نشست تخصصی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توان افزایی زنان و دختران هشتم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
با اعلام معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده درباره پویش آزادسازی زنان زندانی جرائم غیرعمد، از گروههای مختلف جامعه دعوت می شود تا به این پویش با شعار «زندان جای مادران نیست» بپیوندند.
معصومه ابتکار با دیوید مک آلیستر و هیات همراه دیدار کرد.